Design & vormgeving

Wie ben ik? Wat wil ik uitstralen? En wat is nou eigenlijk écht belangrijk? Vragen die wellicht voor uzelf overduidelijk zijn, maar hoe wordt u gezien door uw relaties en concurrenten?

Bij iedere huisstijl draait het om herkenbaarheid en is het belangrijk dat u het juiste gevoel overbrengt via deze huisstijl. Bij het zien van uw nieuwe mailing of logo moeten uw relaties in één oogopslag kunnen zien en ‘voelen’ waar u voor staat.

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw nieuwe logo of huisstijl, willen we altijd uw organisatie beter leren kennen. Waar staan we nu en waar willen we naartoe? In overleg met onze relaties kiezen we dan een strategie. We geven een frisse draai aan het huidige logo, creëren een compleet nieuwe huisstijl of realiseren een moderne opmaak voor uw bedrijfsmagazine.

Uiteraard helpen we na het design ook met de productie van het bijbehorende drukwerk. Wij adviseren graag in de papiersoort, afwerking en drukwijze om samen tot een schitterend eindresultaat te komen met exact DAT gevoel dat u over wilt brengen.

Contact opnemen

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op